Critical Mass

Ada harga basikal kat situ dalam RM10K. Ada yang naik kereta harga RM100K parking tepi keluarkan basikal. Naik moto? Ada yang ada superbike bayar cash pun datang critical mass ni. Bukan pasal basikal buruk. Naik basikal pakai helmet? Kalau kelajuan pun santai je nak buat ape? Ade yang naik moto tak pakai helmet lagi la. Asyik nak cari salah orang lain je. Yang pakai kereta pun suka letak merata la … tak pakai tali pinggang keledar.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s