SUK Kedah…

Assalamualaikum.

Kali ni dah malas nak tulis dalam bahasa inggeris.

Haa ape yang best masa lawatan ke sana haritu?

Aku suka kedai bundle pakaian jepun kat depan hotel yang aku duduk tu. Harga… pergh murah gile… bayangkan pakaian budak… dari RM 3, pakaian dewasa dari RM 5. Pastu banyak pilihan.

Pergi Pulau Langkawi .. tak berapa nak best… sebab terkejar-kejar… Yang sukanya orang pempuan la.. diorang ni suka shopping. Kitorang ikut aje.

Aku pun tak beli banyak pun.. Cuma cokelat untuk keluarga aku je.

Berbalik ke SUK Kedah… apa cerita kat sana? Sebenarnya baru dapat tahu tentang perjawatan diorang ni. Diorang kat sana perjawatan SPN atau kerajaan negeri yang ambil. Jadi tak dapat la serap jawatan dari orang federal.

Secara keseluruhannya best la gak pergi sana.. makan kat hotel tu memang best… apa lagi.. dapat mandi kat kolam tingkat 15 tu.

Pada masa tu aku baru je dapat member baru… so dalam proses berkenalan la. Takde ape-ape pun yang penting lagi ni.

Okey next trip nanti aku cerita lagi okey…

2 thoughts on “SUK Kedah…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s